Hej! I dag var jag på bio, Ice Age 4 3D med Klara och Sofie. Mycket trevligt, men nu är jag väldigt trött. Jag tänkte egentligen göra ett långt inlägg, men har inte kunnat då jag suttit vid datorn i snart 2 timmar för att fixa i ordning mina bild-mappar osv. Fredag den 13, roligt. I morgon ska jag upp tidigt för en powerwalk resterande får ni höra mer om i morgon, har ett fullspäckat schema så att säga. Kram!

Går och lägger mig med dessa kloka ord: Be so happy that when others look at you, they become happy too.

2012-07-13 Allmänt

Hej! I dag var jag på bio, Ice Age 4 3D med Klara och Sofie. Mycket trevligt, men nu är jag väldigt trött. Jag tänkte egentligen göra ett långt inlägg…

Ligger och tänker. Livet är ta mig f*n underbart!

02:15

2012-07-07 Allmänt

Ligger och tänker. Livet är ta mig f*n underbart!

Jag och Veronica kom nyss hem från en väldigt mysig kväll med fina vänner. Ska alldeles strax släcka ner. Kram!

Kikar in

2012-07-05 Allmänt

Jag och Veronica kom nyss hem från en väldigt mysig kväll med fina vänner. Ska alldeles strax släcka ner. Kram!

¡Hola!
Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Det har hänt väldigt mycket under den tiden jag inte har bloggat. Den största händelsen är flytten till hus, separations ångest till 100% efter att ha bott 9 år i centrum/stan. Jag mobil bloggar just nu, men hade tänkt slänga in ett långt inlägg med bara bilder och en liten förklarande text under dem. Så kika in mer i morgon.

Idag startade jag dagen med en powerwalk ute på landet med Isabell. Ska alldeles strax åka iväg till det nya huset och hjälpa till lite, renoveringen är igång för fullt.

Sommarlov och dålig uppdatering

2012-07-04 Allmänt

¡Hola! Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Det har hänt väldigt mycket under den tiden jag inte har bloggat. Den största händelsen är flyt…